بعد از اتمام و منقضی شدن اکانت پلاس میتوانید طبق مراحل زیراکانت و یوزر را حذف نمایید

1.وارد یوزر و اکانت پلاس شده

2. به منو setting بروید

3. loggin setting را انتخاب کنید

4. در آخر Delete User را بزنید.

در پایان میتوانید اکانت پلاس 14 روزه جدیدی تهیه و استفاده نمایید.